Πληροφορίες Αποστολής

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ΕΛΤΑ στον τόπο που μας έχεις υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου . Παραλαβές από τα κεντρικά γραφεία της ΓΑΛΛΗΣ ΑΕΒΕ  εκτελούνται. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Για παραγγελίες προϊόντων που χαρακτηρίζονται υπερμεγέθη , η αποστολή γίνεται μέσω Μεταφορικής.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.gallis.gr  παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα.
Αποστολές εκτός της ελληνικής επικράτειας εκτελούνται κατόπιν συνεννόησης με τα γραφεία της εταιρίας.
Εντός της ελληνικής επικράτειας : Για παραγγελίες , η ελάχιστη χρεώση εώς 2κιλ. ανέρχεται σε 2,00€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) και διαμορφώνεται αυτόματα με βάση τα κιλά και την ποσότητα στην διαδικασία παραγγελίας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 1,80€.
Εκτός της ελληνικής επικράτειας : κατόπιν συνεννόησης με τα γραφεία της εταιρίας. Αποστολές σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές κατόπιν συνεννόησης με τα γραφεία της εταιρίας.
Η παράδοση του πακέτου σας μπορεί να χρειαστεί έως και 5 εργάσιμες ημέρες σε χερσαίους προορισμούς και μεγάλες πόλεις ενώ ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται για τις δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά εώς 10 εργάσιμες μέρες (εκτός ακραίων καιρικών συνθηκών/απεργίες), γεγονός που οφείλεται τόσο στο επιχειρησιακό μοντέλο μας όσο και στη διαθεσιμότητα αποθεμάτων.
Το www.gallis.gr απαλλάσεται οποιασδήποτε ευθύνης σε περιπτώσεις καθυστέρησης η κάποιου σπασμένου φωτιστικού   ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Το www.gallis.gr  δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.